Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πέντε κινήσεις που είναι καλύτερες από ένα ευχαριστώ





Δημιουργικότητα που δεν κοστίζει τίποταΜε αφορμή τις ημέρες αγάπης που διανύουμε, εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας όχι με ένα σκέτο ευχαριστώ ή με κάποιο δώρο αλλά με 5 χειρονομίες που δείχνουν πολλά και δεν κοστίζουν τίποτα!


Με λίγη δημιουργικότητα, εκείνοι που σημαίνουν πολλά για εσάς θα εισπράξουν την αγάπη που νιώθετε προς το πρόσωπό τους.


Φτιάξτε μια ιδιαίτερη συνταγή


Οι σπιτικές λιχουδιές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας. Εκτελέστε μια σπιτική συνταγή ή μαγειρέψτε μια συνταγή που έχετε φτιάξει μόνοι σας. Ένα καλό και χορταστικό γεύμα, δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο.


Αφήστε ένα μήνυμα


Αγοράστε έναν μικρό πίνακα και γράψτε με μια κιμωλία ένα σύντομο αλλά γλυκό μήνυμα ή γράψτε ένα γράμμα στο οποίο θα αποτυπώνετε τις σκέψεις σας. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα γραπτά μένουν και είναι καλύτερα από πολλά ειπωμένα!


Χαρίστε ένα αναμνηστικό κουτί


Βάλτε σε ένα μικρό κουτί διάφορα μπιχλιμπίδια που έχουν όμως μεγάλη συναισθηματική αξία για εσάς καθώς και ένα μικρό σημείωμα για να δείξετε στο άτομο το οποίο θα το δωρίσετε πόσα πολλά σημαίνει για εσάς. Δεν είναι μόνο ένα μικρό «ευχαριστώ», αλλά ένας εύκολος τρόπος να «αποθηκεύσετε» αναμνήσεις.


Προσφέρετε λουλούδια


Σε ποιον δεν αρέσουν τα λουλούδια; Δείξτε την αγάπη σας ένα μπουκέτο λουλούδια και προσφέρετε το στον/στην αγαπημένο/η σας. Διαλέξτε μια ποικιλία λουλουδιών από κάποιο ανθοπωλείο ή φτιάξτε μια δική σας σύνθεση μαζεύοντας λουλούδια από τον κήπο σας. Δεν θα αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο.


Δημιουργήστε ένα βάζο ευγνωμοσύνης


Γράψτε μερικά ευχαριστήρια μηνύματα του και βάλτε τα σε ένα γυάλινο βαζάκι. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μέσα μικρά σοκολατάκια Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα τα διαβάσει όλα με τυχαία σειρά και γλυκά συναισθήματα θα πλημμυρίσουν την καρδιά του!


Διαβάστε  ακόμα:

Το γρήγορο τεστ ομορφιάς με το μολύβι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.