Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Σκηνές χάους στη Σαουδική Αραβία: Μπαράζ πυροβολισμών έξω από το παλάτι (video)




Συναγερμός σήμανε στη φρουρά του παλατιού της Σαουδικής Αραβίας όταν ιπτάμενο αντικείμενο -αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν drone για ερασιτεχνική χρήση- προσέγγισε πολύ την φυλασσόμενη περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τοπικά ΜΜΕ, η φρουρά του παλατιού απάντησε στην παρουσία του drone με καταιγίδα πυροβολισμών, προσπαυθώντας να καταρρίψει για λόγους ασφαλείας την ιπτάμενη μηχανή.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ριάντ, ήδη άρχισε έρευνα για το περιστατικό το οποίο αντιμετωπίστηκε «όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εντολές του προσωπικού ασφαλείας».


Ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι την ώρα του περιστατικού ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας δεν βρισκόταν στους χώρους του παλατιού, αλλά στην περιοχή Ντιρίγια του Ριάντ.





πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.