Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Γνωστή τραγουδίστρια ικανοποιεί δημόσια τον σύντροφό της σε επίδειξη μόδας (video)




Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία, όπου τον τελευταίο καιρό κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία πασίγνωστη ποπ σταρ.


Η Yulia Berg απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας της σχεδιάστριας Bella Potemkina, να κάνει μια (τουλάχιστον) περίεργη κίνηση με το αριστερό της χέρι, η οποία έκανε το μυαλό των χρηστών του διαδικτύου να οργιάσει.


Και με το δίκιο του πάντως αφού η νεαρή Ρωσίδα φαίνεται να ικανοποιεί το σύντροφό της, Dmitry Torin, αδιαφορώντας για τα δεκάδες ζευγάρια ματιών γύρω τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.