Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου




Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Απρίλιο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.


ΚΡΙΟΣ


Στα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα μέχρι τις 24 Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο θα έχεις ανανεωμένη διάθεση και πολλή αισιοδοξία. Είσαι πρόθυμος να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις τον μην αυτόν συναρπαστικό. Τις ημέρες που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 16 θα ιώσεις ότι για ακόμη μία φορά πόσο τυχερός είσαι στην ζωή σου γιατί ο σύντροφος σου εκτός από ένα άτομο που σε αγαπά είναι και ένας πολύ καλός φίλος που μπορείς μαζί του να μοιραστείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος τόλμησε το διαφορετικό με το ταίρι σου. Ενώ εσύ που ψάχνεσαι μην μένεις στο καβούκι σου! 


Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.