Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τριπλό «εγκεφαλικό»: Η Kate Upton επιστρέφει στο Sports Illustrated με «καυτές» πόζες και τρία εξώφυλλα! (video)




Η Kate Upton είναι η απόλυτη ντίβα και το αποδεικνύει. Για τρίτη φορά, η 24χρονη «σεξοβόμβα» πόζαρε για το περιοδικό Sports Illustrated και έκανε όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά εξώφυλλα, αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η… βασίλισσα του περιοδικού.

Η «ζουμερή» Αμερικανίδα, μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει απαιτήσεις από το περιοδικό, κατάφερε να ξαναγίνει εξώφυλλο και να γεμίσει τις σελίδες του με τις διάσημες καμπύλες της.


Η Kate πόζαρε στον φακό του ταλαντούχου Yu Tsai. Αυτή μάλιστα είναι η πέμπτη φορά που η Kate φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού. Το μοντέλο είχε ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2012 και το 2013.


Στο πρώτο από τα τρία εξώφυλλα, η Upton ποζάρει με ένα άσπρο μπικίνι (αυτό θα εμφανίζεται κυρίως στις μπροστινές θέσεις των σημείων πώλησης), στο δεύτερο είναι τόπλες, καλύπτοντας το κορμί της με κοσμήματα, ενώ στο τρίτο το μοντέλο αφήνει ελάχιστα στην αντρική φαντασία…


«Ενθουσιάστηκα όταν το περιοδικό με ζήτησε πίσω για το τεύχος. Κυρίως τώρα που όλοι οι σωματότυποι μπορούν να είναι αποδεκτοί» δήλωσε το μοντέλο.


Ανήμερα μάλιστα της κυκλοφορίας του περιοδικού, η ίδια ήταν καλεσμένη του παρουσιαστή Jimmy Kimmel, ο οποίος, εκτός από τον θαυμασμό του, εξέφρασε και κάποιες… απορίες. «Αλήθεια, αυτό που φοράς είναι μαγιό;» την ρώτησε και συνέχισε: «Γιατί μοιάζει απλά να έχεις φορέσει μια αιώρα που κόπηκε σε κομμάτια».


Η 24χρονη απάντησε, γελώντας: «Είμαι σίγουρη πως είναι απλά ένα σχοινί. Προφανώς, πρόκειται για το Sports Illustrated nude, αφού ο τίτλος είναι swimsuit, δηλαδή μαγιό».



















Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.