Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Μέσα στο Φεβρουάριο τα ΚΕΠ για τα κόκκινα δάνεια
Μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες τα Κέντρων Εξυπηρέτησης Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ)

Μέσα στον τρέχοντα μήνα, Φεβρουάριο, θα ανοίξουν τα πρώτα ΚΕΠ για δανειολήπτες, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) και τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ).

 


Το πρώτο ΓΕΥΔ θα λειτουργήσει πιλοτικά μέσα στο κτίριο της Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και σύντομα άλλα δυο στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά.

 

Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, τον Μάρτιο θα ανοίξουν ΓΕΥΔ στις υπόλοιπες 12 πρωτεύουσες Περιφερειών. Ενώ από τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν οι Περιφερειακές Ενότητες όπου προβλέπεται από τον νόμο να ιδρυθούν ΚΕΥΔ.

 

Όλα τα ΓΕΥΔ θα συστεγάζονται με δημόσιες υπηρεσίες αιχμής που εξυπηρετούν πολίτες, ώστε να αξιοποιηθούν πιθανές συνέργειες.

 

Ήδη έχουν κληθεί οι δήμοι και οι σχετικοί φορείς να προτείνουν λειτουργικούς εξοπλισμένους χώρους, όπου η πρόσβαση των πολιτών είναι εύκολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.