Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Η Πόλα Ρούπα συνελήφθη μαζί με το παιδί της




Πληροφορίες λένε ότι εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στα νότια προάστια Αττικής

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθη η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη Πόλα Ρούπα κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με πληροφορίες η συνελήφθη σε σπίτι όπου βρίσκονταν μαζί με το παιδί της. Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι η Πόλα Ρούπα συνελήφθη σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής.


Η Πόλα Ρούπα έχει ήδη οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Πληροφορίες λένε ότι μαζί της συνελήφθη και μία 25χρονη γυναίκα που της παρείχε το διαμέρισμα.



Η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, της οποίας φαίνεται να ηγείται η ίδια, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.


Η ίδια θεωρείται εγκέφαλος τουλάχιστον δύο ένοπλων ληστειών, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης, αυτή στο νοσοκομείο Σωτηρία με λεία πάνω από 300.000 ευρώ και η πρόσφατη σε τράπεζα στην Μαλεσίνα.


Η τελευταία φορά που οι Αρχές έφτασαν κοντά της ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Μαζιώτη, με τη χρήση ελικοπτέρου. Ο πιλότος του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει με ψεύτικα στοιχεία, ήταν εκείνος που απέτρεψε τα σχέδιά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.