Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

5 πράγματα που πρέπει να πετάξεις τώρα από το μπάνιο σου




1 Ό,τι δεν χρησιμοποιείς


Δεκάδες δείγματα που δεν θυμάσαι από πότε βρίσκονται στον πάτο του κουτιού, εκείνη την μάσκαρα που δεν σε βόλεψε ποτέ και μαντηλάκια που ερέθισαν το πρόσωπό σου και γενικά ό,τι έχει πιάσει σκόνη από την αχρηστία. Βγάλε στην άκρη ό,τι μπορείς να χαρίσεις στην αδερφή/ φίλη σου και τα υπόλοιπα πέταξέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη.


2. Βρώμικα ρούχα


Τίποτα δεν είναι πιο αηδιαστικό από τα άπλυτα, πεταμένα ρούχα στο πάτωμα του μπάνιου, τα οποία μυρίζουν και μεταφέρουν μικρόβια στις καθαρές πετσέτες που έχεις τριγύρω. Χρησιμοποίησε ένα καλάθι για άπλυτα και αν δεν έχεις χώρο μπορείς απλά να τα βάζεις στο πλυντήριο.


3. Ληγμένα προϊόντα


Μια φορά το χρόνο καλό είναι να ανοίγεις τα ντουλάπια σου και να ξεκαθαρίζεις φάρμακα και καλλυντικά που έχουν λήξει για να αποφύγεις τυχόν δερματικά ή άλλα προβλήματα.


4. Παλιά σφουγγάρια



Αν καθαρίζεις το μπάνιο σου με το κλασσικό κίτρινο σφουγγάρι να θυμάσαι ότι πρέπει να το αλλάζεις κάθε 2 μήνες γιατί συγκεντρώνει πάνω του πολλά μικρόβια. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το σφουγγάρι που κάνεις μπάνιο το οποίο πρέπει να το αφηνεις να στεγνώσει σωστά ώστε να μην αναπτύσσονται πάνω του βακτήρια.


5. Σαπουνάκια και σαμπουάν από ξενοδοχεία


Μπορεί να είναι cute και όμορφα αλλά όταν έχεις ολόκληρη συλλογή από αυτά το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις έξτρα πράγματα στο μπάνιο, που δεν χρησιμοποιείς και πιάνουν και πολύ σκόνη. Μπορείς να τα βάλεις σε κάποιο νεσεσέρ ώστε να τα χρησιμοποιείς όταν πηγαίνεις κάποιο ταξίδι ή να χαρίσεις σε κάποιο ίδρυμα αστέγων (αν έχεις πια τόσα πολλά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.