Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Περαστικοί βρίσκουν γυναίκα κλεισμένη μέσα σε βαλίτσα (video)




Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας περαστικός ανακαλύπτει ότι μια γυναίκα είναι παγιδευμένη μέσα σε μια βαλίτσα στην οποία την έβαλε ένας άνδρας ο οποίος προηγουμένως τη βίασε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας.


Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται ένας περαστικός που ανοίγει την εγκαταλειμμένη βαλίτσα αφού άκουσε την κραυγή της γυναίκας για βοήθεια. Ο άνθρωπος που μετέφερε τη βαλίτσα σε ένα πάρκο της Κίνας την πέταξε όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και εκείνος πήδηξε σε μια κοντινή λίμνη για να... αποδράσει.


Σύμφωνα με το People's Daily China η γυναίκα βρέθηκε γυμνή και παγιδευμένη μέσα στη βαλίτσα στο πάρκο στην κεντρική επαρχία Χουνάν της Κίνας στις 27 Ιουνίου. Ένας άνδρας περαστικός κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και προσπάθησε να την απελευθερώσει ενώ αρκετές άλλες γυναίκες έσπευσαν να βοηθήσουν πριν καλέσουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.


Η γυμνή γυναίκα είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ότι βιάστηκε από τον άλλον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια την έκλεισε με τη βία μέσα στη βαλίτσα. Η ίδια πρόσθεσε ότι είναι αβέβαιη για το ποιος ήταν ο επόμενος σκοπός του και τι επρόκειτο να κάνει αργότερα με την ίδια μέσα στη βαλίτσα.


 


Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έγινε γνωστό ότι το θύμα είναι σε μια σταθερή κατάσταση στην υγεία της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από το συμβάν. Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον άνδρα που διέφυγε στη λίμνη και συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.


Το συγκλονιστικό βίντεο της διάσωσης της γυναίκας κάνει το γύρο του διαδικτύου...





Πηγή

Δείτε Επίσης

Μανιακός 60άρης ο δολοφόνος της Αγραφιώτου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.