Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αρκούδα ζει σαν… κατοικίδιο





Ο Stepan είναι μια εξημερωμένη αρκούδα που ζει με ένα ζευγάρι Ρώσων, την Svetlana και τον Yuriy Panteleenko στη Μόσχα.

 Οι Panteleenkos την υιοθέτησαν όταν ήταν μόλις 3 μηνών. Η ίδια βρέθηκε από κυνηγούς σε ένα δάσος μόνη και σε πολύ κακή κατάσταση, έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να της δώσει ένα σπίτι.


23 χρόνια αργότερα, ο Stepan έχει εξελιχθεί σε μια πολύ στοργική αρκούδα που βοηθά στο σπίτι και λατρεύει να τρώει και να βλέπει τηλεόραση με τους δικούς της. «Είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώο και καθόλου επιθετικό!», λέει η κ Panteleenko. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Stepan τρώει 25 κιλά ψάρια, λαχανικά και αυγά κάθε μέρα, παραμένοντας ωστόσο σε φόρμα παίζοντας ποδόσφαιρο που λατρεύει.





Δείτε Επίσης

Αν είναι δυνατόν! Προσφέρει δουλειά με 250.000 ευρώ ετησίως και 3 μήνες διακοπές και ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.