Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Διήμερο με έκτακτα καιρικά φαινόμενα




Πού θα πέσουν βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου και από τα νοτιοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.


Πιο αναλυτικά:


Σάββατο 25 Ιουνίου


Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος και σταδιακά από τις απογευματινές ώρες η Στερεά και πιθανώς η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).


Κυριακή 26 Ιουνίου


Κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες η Πελοπόννησος, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική) και πιθανώς τις βραδινές ώρες τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.


Δείτε Επίσης

Δεν θα πιστεύετε που είναι αυτή η παραδεισένια παραλία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.