Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Chocking Game - Η νέα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ τρέλα του διαδικτύου που σκότωσε έναν 12χρονο



Από ασφυξία πέθανε ο 12χρονος Karnel Haughton που συμμετείχε στη νέα επικίνδυνη τάση του ίντερνετ.


Φίλοι και συγγενείς του ανήλικου προειδοποιούν πλέον για το θανατηφόρο παιχνίδι που θέλει τους νέους να πνίγονται και να ποστάρουν τα βίντεο στα social media.


Ο Karnel έπαιξε το παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρά του όταν έχασε τις αισθήσεις του. Τον βρήκε η μητέρα του στο δωμάτιό του και πέθανε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Οι αρχές αντιμετωπίζουν τον θάνατό του ως ανεξήγητο.


"Τον βρήκε η μητέρα του σπίτι. Έπαιζε το παιχνίδι "choking game". Ο Karnel ήταν τόσο πνευματώδης και ευτυχισμένος και πολύ κοντά με τα αδέρφια του. Ήταν πολύ δημοφιλής και είχε μια καλή κουβέντα να πει για όλους. Δεν είναι γνωστό αν έπαιζε το παιχνίδι μόνος ή με άλλους", δήλωσε οικογενειακός φίλος.


Η καλύτερη φίλη της μητέρας του 12χρονου ανέβασε μια προειδοποίηση στο facebook που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου μέσω των social media. "Η καλύτερή μου φίλη Gemma έχασε τον γιο της Karnel Haughton που ήταν μόλις 12 ετών. Ήταν τεράστιο σοκ για όλους και είμαστε απολύτως συντετριμμένοι. Ήταν ένα όμορφο, κοινωνικό, έξυπνο και εξωστρεφές αγόρι", έγραψε η Bee Bailey.


Δείτε Επίσης

Πήδηξε από τον 20ο όροφο, έπεσε σε περαστικό και τον σκότωσε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.