Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

KFC προσωρινά τέλος στη Βρετανία, λόγω έλλειψης... στα κοτόπουλα!




Λουκέτο έβαλαν τα καταστήματα της KFC στη Βρετανία, καθώς λόγω ενός προβλήματος με τον προμηθευτή, η εταιρεία ξέμεινε από κοτόπουλα!

Περίπου 800 από τα 900 εστιατόρια στη Βρετανία έκλεισαν το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς η έλλειψη κοτόπουλου προκλήθηκε από κάποια προβλήματα με το νέο συνεργάτη της, την DHL.


«Δε θα κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, επομένως η έλλειψη παραδόσεων είχε ως αποτέλεσμα κάποια από τα εστιατόριά μας να κλείσουν ενώ άλλα λειτουργούν με περιορισμένο μενού ή για λίγες ώρες» ανέφερε η KFC σε δήλωσή της.


Η DHL παραδέχτηκε πως ορισμένες από τις παραδόσεις της ήταν «ελλιπείς ή καθυστερημένες» λόγω «λειτουργικών ζητημάτων». Η εταιρεία logistics δήλωσε ότι συνεργάζεται με την KFC για την επίλυση του προβλήματος.


Η εταιρεία γρήγορου φαγητού πάντως δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.


Η Βρετανία είναι η μεγαλύτερη αγορά της KFC στην Ευρώπη και μία από τις πέντε πρώτες χώρες παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.