Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Σοκαριστικό βίντεο: Την έθαψαν ζωντανή - Προσπαθούσε επί 10 μέρες να βγει έξω!




Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο στο νεκροταφείο Riachao das Neves στη Βραζιλία και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά

Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος της 37χρονης Rosangela Almeida dos Santos. Την έθαψαν κατά λάθος ζωντανή. Πέθανε μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες να βγει από τον τάφο.



Η άτυχη Rosangela ήταν ζωντανή στον τάφο και προσπάθησε μάταια να βγει μέχρι που πέθανε στο φέρετρο. Ντόπιοι ανέφεραν ότι άκουγαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε τον τάφο την περασμένη Παρασκευή. Αλλά δεν πρόλαβαν. Είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.


Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο στο νεκροταφείο Riachao das Neves στη Βραζιλία και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φωνάζουν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι αγγίζουν τα άκρα της σχολιάζοντας πόσο ζεστά είναι. 

Η παντρεμένη 37χρονη κυρήχθηκε νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα τελέστηκε η κηδεία της.


Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της 9 με 11 μέρες μετά την κηδεία της γιατί άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο.


Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο. Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.


Η 37χρονη είχε μεταφερθεί με υπερκόπωση στο νοσοκομείο και έμεινε για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ. Υπέφερε από μικρή ηλικία από λιποθυμικά επεισόδια και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.