Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός - Καθαρά Δευτέρα: Γιατί οι μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή των πολιτών




Καιρός – Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Πού και πότε θα βρέξει την Καθαρά Δευτέρα – Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στο πέταγμα του χαρταετού. 


Άστατος αναμένεται ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, σε πολλές περιοχές της χώρας. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή των πολιτών ως προς το πέταγμα του χαρταετού, καθώς αναμένονται τοπικές καταιγίδες.


«Προσοχή την Καθάρα Δευτέρα όσον αφορά στο πέταγμα του χαρταετού κυρίως στις δυτικές αλλά και κατά τόπους και σε ηπειρωτικές περιοχές καθώς μέσα στην ημέρα και κυρίως προς το μεσημέρι και μετά μαζί με τις όποιες τοπικές βροχές ελλοχεύει ο κίνδυνος τοπικών καταιγίδων» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του το στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Γιάννης Καλλιάνος: Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

«Το Σαββατοκύριακο γενικά θα το περάσουμε με καλό καιρό για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μιας και τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι αρκετά μεγάλα. Δεν περιμένουμε βροχοπτώσεις και γενικά θα είναι ένα διήμερο το οποίο θα ευνοεί τις εξωτερικές εργασίες αλλά και τα ταξίδια μας» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, o μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. «Όμως σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, την Καθαρή Δευτέρα, στο Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης που δεν πρόκειται ωστόσο να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα» έγραψε συγκεκριμένα.


Δείτε ΕΔΩ την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.