Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Το πεζοδρόμιο που... «αναπνέει» (video)



Βίντεο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του... Διαδικτύου δημοσίευσε το CDS news και μετρά χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες.


Πρόκειται για το πεζοδρόμιο που «αναπνέει», όπως το χαρακτηρίζει και η βρετανική Sun, και δείχνει ουσιαστικά το δάπεδο να σηκώνεται ρυθμικά κάθε φορά που το κύμα γλιστράει κάτω από την αποβάθρα.


Στο βίντεο αρχικά ακούγεται ο ήχος από το νερό και στην συνέχεια φαίνονται οι πλάκες που «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν». Πολλοί είναι οι χρήστες που σχολίασαν ότι πρόκειται βέβαια για το κύμα που προκαλεί υπόγεια το φαινόμενο, ενώ άλλοι δεν φαίνεται να πείστηκαν, κάνοντας τα δικά τους σενάρια.


Η εξήγηση έρχεται μέσα από τα σχόλια, στα οποία αναφέρεται: «Είναι απλώς το νερό που έρχεται από κάτω. Μπορείτε να το ακούσετε να έρχεται από την άλλη πλευρά, καθώς μπορείτε επίσης να δείτε μια βάρκα που φαίνεται στο βάθος. Αυτό που έχει τώρα ενδιαφέρον να εξεταστεί είναι η δομική ακεραιότητα διότι προφανώς φαίνεται ότι υπάρχει λάθος εφόσον η παλίρροια εκτοπίζει κάτι εκεί, είτε πρόκειται για την πίεση του αέρα ή του νερού».


Το βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και παρά το γεγονός ότι δίνεται η εξήγηση πολλοί είναι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν «τρομακτικό» και αναφέρουν ότι θα φοβούνταν να σταθούν εκεί και να το μαγνητοσκοπήσουν, όπως έκανε αυτός που το τράβηξε.


Το περιστατικό σημειώθηκε και απαθανατίστηκε σε παραθαλάσσιο χωριό, στο Cadimare της Ιταλίας.


Σοκολατένιες φράουλες με ρούμι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.