Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αυτός είναι ο 11χρονος που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής





Ο 11χρονος Kian Hamer έγινε πρόσφατα μέλος της MENSA, όταν σκόραρε στα τεστ νοημοσύνης 162, παραπάνω δηλαδή από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγκ.

Ο μικρός από το Coventry της Αγγλίας, αν και συγκαταλέγεται πλέον στους πιο ευφυείς ανθρώπους του κόσμου, όταν μεγαλώσει φιλοδοξεί να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ήδη παίζει στην παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του Coventry.


Όπως δήλωσε στην Daily Mail, «νιώθω περήφανος που πέτυχα τόσο υψηλό σκορ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της MENSA. Πάντα δουλεύω σκληρά σε ό,τι κι αν κάνω και πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις. Παρ' ολ΄αυτά εξακολουθώ να θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όταν μεγαλώσω. Λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο».


Ο περήφανος πατέρας του, που είναι πυροσβέστης δήλωσε:

«Είναι έξυπνος αλλά δεν το αποκαλώ ιδιοφυΐα. Θέλω να παραμείνει προσγειωμένος. Πολλοί άνθρωποι έχουν αστειευτεί ότι είναι πολύ έξυπνος για να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν νομίζω ότι ο Kian έχει συνειδητοποιήσει πόσο καλό ήταν το σκορ που πέτυχε.»


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος νοημοσύνης των ανθρώπων είναι περίπου 100, ενώ οποιοσδήποτε έχει IQ πάνω από 140 θεωρείται ιδιοφυΐα. Η MENSA έχει συνολικά 110.000 μέλη σε όλο υον κόσμο και μόνο 8% είναι κάτω από 16 ετών.


Φορητός φούρνος φτάνει τους 500°C και μαγειρεύει πίτσα σε 90 δευτερόλεπτα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.