Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η απίστευτη ιστορία 19χρονου Μορμόνου τραυματία στις Βρυξέλλες -Εχει γλιτώσει από 3 τρομοκρατικές επιθέσεις





Ένας 19χρονος Αμερικανός, ο Μέισον Γουέλς είναι ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης αναμένεται όμως να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματα που υπέστη από την βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ στις Βρυξέλλες.


Ο έφηβος είναι ένας από τους 4 Μορμόνους ιεραπόστολους που τραυματίστηκαν στις επιθέσεις και υπέστη ρήξη στο αχίλλειο τένοντα, τραυματισμούς από θραύσματα και εγκαύματα.






Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός γλιτώνει από μια τρομοκρατική επίθεση καθώς είχε ξαναβρεθεί μόλις λίγα μέτρα μακριά από μία βόμβα που εξερράγη στο αεροδρόμιο του Βελγίου, ενώ 3 χρόνια πριν μαζί με τον πατέρα του και τη μητέρα του βρίσκονταν μόλις ένα τετράγωνο μακριά από την χύτρα που εξερράγη κατά την διάρκεια του Μαραθώνιου της Βοστόνης.



«Αυτή είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση» είπε ο πατέρας του στο ABC τονίζοντας ότι ο γιος του παρέμεινε ψύχραιμος μετά και από αυτή τη δοκιμασία.


Ο πατέρας του νεαρού ευχήθηκε αυτή να είναι η τελευταία τρομοκρατική επίθεση που θα βιώσει ο γιος του. «Πιστεύω ότι θα τον κάνει πιο δυνατό άνθρωπο. Ίσως η εμπειρία της Βοστόνης ήταν εκεί για να τον βοηθήσει να το αντιμετωπίσει», είπε.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος κατά την διάρκεια των επιθέσεων στο Παρίσι ήταν μόλις ώρες μακριά από την γαλλική πρωτεύουσα.



Κολομβία: Πάνω από 230.000 παιδιά έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.