Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Αυτό θα είναι το iPhone 7 plus?




Εχθές στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν εικόνες από την διπλή κάμερα που φημολογείται πως θα έχει το μεγάλο iphone 7 που είτε θα λέγεται plus είτε pro.  . Σήμερα νέες εικόνες δείχνουν ολόκληρη την πλάτη του iphone με την διπλή κάμερα που μοιάζει αρκετά με το iphone 6S αλλά έχουν μετακινηθεί η γραμμές από τις κεραίες στις άκρες της συσκευής πάνω και κάτω έτσι ώστε να μην είναι ορατές.


Και εδώ δεν μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα αν έχει αφαιρεθεί η υποδοχή 3,5mm των ακουστικών που φημολογείται πως θα έχει στην θέση της ένα δεύτερο ηχείο.


Η διπλή κάμερα θα αυξήσει την ποιότητα της κάμερα στο διπλάσιο αλλά και την δυνατότητα  για περισσότερο οπτικό ζουμ 2 με 3 φορές.


Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του iPhone Pro είναι η παρουσία ενός μαγνητικού συνδετήρα Smart Connector, που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο iPad Pro. 




Διαβάστε  ακόμα:

Με τεχνολογία OLED το μέλλον των τηλεοράσεων

πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.