Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Οι 8 συνήθειες που κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη





Αμερικάνοι ερευνητές συγκέντρωσαν singles γυναίκες απ' όλες τις πολιτείες της Αμερικής και μέσα από ερωτήσεις, βρήκαν ποιες είναι οι 8 κοινές συνήθειες που κάνει κάθε γυναίκα ευτυχισμένη.


Ζήσε σε μία πόλη (και περιοχή) που σ΄αρέσει

Οι 5 πόλεις «της ευτυχίας» για μία Αμερικανίδα είναι το Μαϊάμι, το Σαν Αντόνιο, το Μανχάταν, το Όστιν και το Σαν Φραντζίσκο. Ωστόσο γενικά το να ζεις σε ένα μέρος το οποίο έχεις επιλέξει επειδή σ΄ αρέσει είναι ένας από τους λόγους που σε κάνει ευτυχισμένη.


Βρες χόμπι




Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά ένα χόμπι, όπως το μαγείρεμα, η γυμναστική, το διάβασμα συμβάλλει στην ευτυχία σου.

Βγες έξω με τις φίλες σου


 Οι γυναίκες που βλέπουν τις φίλες τους 5 με 6 φορές την εβδομάδα είναι περίπου 5 φορές περισσότερο χαρούμενες από όσες επιλέγουν να μείνουν σπίτι.

Μην τρως fast food


Όσες τρώνε συχνά fast food είναι περίπου 50% λιγότερο χαρούμενες, απ΄ όσες προσέχουν την διατροφή τους και το σώμα τους.

Μην κατασκοπεύεις στο Facebook

Οι περισσότερες γυναίκες απάντησαν στην έρευνα πως κατασκοπεύουν συχνά τον πρώην τους στα social media, πράγμα που στέκεται εμπόδιο στο να προχωρήσουν στην προσωπική τους ζωή.


Να είσαι ανοιχτόμυαλη όταν βγαίνεις με κάποιον



Η έρευνα έδειξε πως όσες γυναίκες «άνοιξαν» πολιτική συζήτηση με έναν άντρα στον πρώτο ραντεβού δεν πέρασαν τόσο καλά, όσο οι υπόλοιπες που μιλούσαν για γενικά ενδιαφέροντα.

Κάνε σεξ 5 φορές μετά το πρώτο ραντεβού με κάποιον

Οι γυναίκες που δεν βιάστηκαν και έκαναν σεξ στο πέμπτο ραντεβού έχουν 35% πιθανότητες να είναι  περισσότερο ευτυχισμένες τις ώρες που περνάνε μαζί τους.


Κάνε σεξ όσο πιο συχνά μπορείς, αλλά όχι one night stand


Οι γυναίκες που έχουν καθημερινή σεξουαλική δραστηριότητα είναι πολύ περισσότερο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή απ΄ ότι όσες κάνουν μόνο το Σαββατοκύριακο.


Οι 8 τροφές που… απαγορεύεται να φάει κανείς πριν το σεξ

 Πηγή











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.