Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Οι 8 τροφές που… απαγορεύεται να φάει κανείς πριν το σεξ





Τι μπορεί να προκαλέσουνΤην επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα πολλά «υποσχόμενο» ραντεβού ή θα βγείτε για φαγητό με τον σύντροφό σας, μείνετε μακριά από τις παρακάτω τροφές. Μπορούν να σας προκαλέσουν πρήξιμο, αέρια, υπνηλία ή με λίμπιντο μηδέν. Και αυτό δεν είναι σέξι.


Φασόλια


Απαγορεύεται να καταναλώσει κανείς φασόλια πριν το σεξ όχι μόνο για τον παράγοντα αέρια αλλά και επειδή πρήζουν απίστευτα την κοιλιά. Αυτό διότι περιέχουν ένα σάκχαρο που δεν είναι εύπεπτο, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrition, οπότε από την στιγμή που θα τα φάτε, το βέβαιο είναι ότι θα «φουσκώσετε».


Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες


Μπορεί να έχουν μηδέν θερμίδες, όμως οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες περιέχουν συστατικά όπως η σορβιτόλη που αφομοιώνεται δύσκολα από τον οργανισμό και προκαλεί φούσκωμα.


Τηγανητές πατάτες


Οι τηγανητές πατάτες είναι πλούσιες σε λιπαρά και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα επίπεδα της τεστοστερόνης καθώς και την κυκλοφορία του αίματος. Η υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι στις πατάτες, είναι επίσης επικίνδυνη για τους άντρες που έχουν προβλήματα με την πίεση. Εάν λαχταράτε πατάτες, προτιμήστε μια ψητή καλύτερα.


Κόκκινο κρέας


Μπορεί ένα δείπνο για μπριζόλα να ακούγεται «ρομαντική ιδέα» για κάποιους, δεν παύει όμως να είναι ένα λιπαρό κομμάτι κόκκινου κρέατος που θέλει τον χρόνο τους για να χωνευτεί. Το βαρύ φαγητό λοιπόν προκαλεί υπνηλία και πιθανότατα δεν θα είστε έτοιμοι για «δράση».


Τυρί


Το 75% των ανθρώπων στον κόσμο έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε το πρόβλημα χωρίς καν να το ξέρουμε και επειδή τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί και το γάλα περιέχουν το ένζυμο λακτάση, ίσως να θέλετε να το παρακάμψετε, αν θέλετε να αποφύγετε τα αέρια και το φούσκωμα.


Τσίχλα


Έρευνες έχουν δείξει ότι το μάσημα τσίχλας προκαλεί πρήξιμο στο στομάχι. Αυτό συμβαίνει γιατί μασώντας τσίχλα, απορροφάτε μεγαλύτερη ποσότητα αέρα η οποία πηγαίνει στο στομάχι. Επίσης, μασώντας τσίχλα χωρίς ζάχαρη η οποία περιέχει γλυκαντικά υποκατάστατα, προκαλείται επίσης φούσκωμα, γιατί ο οργανισμός δεν μπορεί να επεξεργαστεί γρήγορα τις επεξεργασμένες αυτές ουσίες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αέρια.


Χοτ ντογκ


Αν και είναι αγαπημένη απόλαυση τα χοτ ντογκ, τα κορεσμένα λίπη τους είναι δυνατό να φράξουν τις κολπικές αρτηρίες ή τις αρτηρίες του πέους. Επίσης, λόγω του ότι είναι μια εξαιρετικά επεξεργασμένη τροφή μπορεί να κάνει όποιον την καταναλώσει να νιώθει υποτονικός και χωρίς ενέργεια.


Αλκοόλ


Ένα ποτηράκι κρασάκι μπορεί να σας χαλαρώσει, αν όμως το παρακάνετε το πιθανότερο είναι να κοιμηθείτε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας.  Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η υπερβολική κατανάλωση του  αλκοόλ συνδέεται με δυσκολίες στύσης και οργασμού.


Απίθανοι τρόποι εισαγωγής αλκοόλ στη Σαουδική Αραβία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.