Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα




Σε μεταμόσχευση πνεύμονα υποβλήθηκε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Νίκι Λάουντα.

 

   Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νοσοκομείο στο οποίο έχει διακομιστεί, ο 69χρονος πρώην οδηγός πάσχει από «σοβαρή νόσο στους πνεύμονες».    «Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία» πρόσθεσε με δήλωσή του το νοσοκομείο.


    Ο Νίκι Λάουντα έχει κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, το 1975, το 1977 και το 1984, με τη Ferrari και τη McLaren.   Ο ίδιος περνούσε τις διακοπές του στην Ίμπιζα αλλά μια μόλυνση στους πνεύμονές του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ostrerreich, τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω στην Αυστρία.


    Την 1η Αυγούστου του 1976 ο οδηγός της Ferrari Νίκι Λάουντα είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα Nurburgring που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή.   Μετά από σύγκρουση με τα κιγκλιδώματα της πίστας το μονοθέσιό του πήρε φωτιά.


 Παρά τις τρομερές κακώσεις και τις παραινέσεις των γιατρών, ο Λάουντα επέστρεψε πίσω στους αγώνες μόλις 6 βδομάδες μετά το ατύχημα.

 Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.