Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Δώρα Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της εφοριακού




Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.


O ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας, Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon και αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί ποινική δίωξη λόγω του ότι το νεκροταφείο δεν είχε φύλαξη!


Ο ίδιος τόνισε: «Δεν τίθεται θέμα λόγω DNA για το ποιος είναι ο δολοφόνος. Το δικαστήριο μίλησε και η απόφαση δεν χωράει αμφιβολία. Είναι λυπηρό που ο δράστης δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια. Είχε δικαστεί ξανά και βγήκε σε πολύ μικρό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.