Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Πότε πληρώνεται το επίδομα παιδιού




Η επόμενη καταβολή δρομολογείται για το τέλος Μαΐου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πρώτη πληρωμή του νέου επιδόματος παιδιού σε 740.000 δικαιούχους.


Σήμερα Τετάρτη ή το αργότερο αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιήσει ο ΟΠΕΚΑ την πρώτη πληρωμή.


Στόχος του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων είναι η καταβολή της κάθε δίμηνης δόσης του επιδόματος να γίνεται το αργότερο σε ημερομηνία μέχρι στις 25 του μήνα. Η επόμενη καταβολή δρομολογείται για το τέλος Μαΐου (με βάση τις δηλώσεις του 2017).


Υπενθυμίζεται πως με το νέο επίδομα παιδιού το 92% των δικαιούχων θα δει αύξηση στο ποσό του επιδόματος που θα λαμβάνει στο εξής, ενώ ένα 8% των δικαιούχων θα δει μειώσεις σε σύγκριση με τα ποσά των επιδομάτων που λάμβανε μέχρι σήμερα.


Το Επίδομα Παιδιού θα πληρώνεται πλέον σε 6 διμηνιαίες δόσεις, με βάση τα στοιχεία της τελευταίας εκκαθαρισμένης φορολογικής δήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.