Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτο επίδομα νεανικής αλληλεγγύης. Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι




Tι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι για να πάρουν το Έκτακτο Επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης συμβουλεύει σε ανακοίνωση του ο ΟΑΕΔ.


 


Αναλυτικά:

Οι άνεργοι 18-24 ετών που την 31η Οκτωβρίου 2017 ήταν μη επιδοτούμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ και οι οποίοι εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι και μη επιδοτούμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν ως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, τα στοιχεία ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, στην οποία έχουν ατομικό λογαριασμό ή είναι δικαιούχοι σε κοινό λογαριασμό, πατώντας εδώ.


Τα στοιχεία εισάγονται με αποκλειστική ευθύνη του δικαιούχου, σημειώνεται.


Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν βλέπουν στην καρτέλα τους στο σύστημα την επιλογή «Επικαιροποίηση Στοιχείων» ενώ έχουν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται στον ΟΑΕΔ της περιοχής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.