Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Χιόνια και στην Αττική τα επόμενα 24ωρα




«Άσπρισε» η Ελλάδα


Ο καιρός έχει χαλάσει για τα καλά και το κρύο έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του και στην Αττική. Η επιδείνωση του καιρού έχει ξεκινήσει από χθες, Πέμπτη, από τα νότια της χώρας με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά.


Ο κρατικός μηχανισμός ανά τη χώρα να βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να κρατήσει τους δρόμους ανοικτούς.


Σήμερα αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα. Στην κεντρική και νότια Ελλάδα προβλέπονται βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα κλιμακωθούν βαθμιαία και στα νότια αναμένονται ισχυρές καταιγίδες.


Με το κρύο να είναι τσουχτερό έρχονται και χιόνια στην Αττική. Ήδη αυξημένες είναι οι χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα αλλά όπως τόνισε στο in.gr ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα με την Κυριακή θα χιονίσει στα βόρεια προάστια στα 400 μέτρα. 


Μηχανήματα της περιφέρειας Αττικής επιχειρούν από το πρωί της Πέμπτης στην Πάρνηθα, προκειμένου να μείνει προσβάσιμο το οδικό της δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.