Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Η σύζυγος και ο εραστής της σκότωσαν τον γιατρό στη Σητεία για την περιουσία του




Το ερωτικό έγκλημα συγκλονίζει την Κρήτη

Εκτός από τον 37χρονο κατηγορούμενο για την ανθρωποκτονία, κατηγορείται για συνέργεια και η 38χρονη σύζυγος του δολοφονηθέντος.

Η σύζυγος του καρδιολόγου κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 62χρονου καρδιολόγου χθες στη Σητεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις με τον δράστη που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον καρδιολόγο στο αυτοκίνητό του που βρισκόταν στο 26ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας.


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν έναν 37χρονο υπήκοο Βουλγαρίας ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί επί της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας.


Σημαντικές ήταν οι πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός της ανθρωποκτονίας.


Ο δράστης, αστυνομικός στο επάγγελμα, χωρισμένος με ένα παιδί, φέρεται να διατηρούσε αρκετά χρόνια ερωτική σχέση με την επίσης βουλγαρικής καταγωγής σύζυγο του άτυχου καρδιολόγου.


Ερευνάται πως ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό σκοπό να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του καρδιολόγου, ώστε στη συνέχεια μαζί με την ερωμένη του να ζήσουν μαζί απολαμβάνοντας και την περιουσία του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών σε αγροτική περιοχή κοντά στο σημείο του περιστατικού εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα  κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια, τα οποία όπως προέκυψε ανήκουν στον 37χρονο.


Επιπλέον, στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν περίστροφο, 6 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, κινητό τηλέφωνο καθώς και 770 ευρώ και 77 λέβα.


Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.