Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Φθινοπωρινή απόδραση στο Πήλιο



Πανέμορφα χωριά στο βουνό των Κενταύρων

Το καλοκαίρι δεν σταματήσαμε να χαζεύουμε τις υπέροχες παραλίες του. Μυλοπόταμος, Νταμούχαρη, Φακίστρα, Χορευτό κι ένα σωρό άλλες, άλλοτε στον Παγασητικό κι άλλοτε στο Αιγαίο, μας θύμισαν τη γοητεία του Πηλίου, όπου το βουνό συναντά τη θάλασσα σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό.


Καθώς το φθινόπωρο σιγά σιγά πλησιάζει -κι ας αντιστέκεται το θερμόμετρο- έρχεται η στιγμή να ανηφορίσουμε σε χωριά και οικισμούς εκπληκτικής ομορφιάς, πνιγμένους στη φύση και διάσπαρτους στο Πήλιο, ένα από το ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.


Ανεβαίνοντας από τον Βόλο, αφεθείτε στην πανδαισία της φύσης και τα κοσμήματα της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με τον Παγασητικό στα πόδια σας.

Ζαγορά


Άγιος Λαυρέντιος

ΠΙΝΑΚΑΤΕΣ ΠΗΛΙΟ

Μηλιές

ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟ

Μακρυνίτσα

Πορταριά

Λαύκος

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.