Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ από τα γέλια! Τον "κάρφωσε" ο παπαγάλος - Αποκάλυψε τις απιστίες στη γυναίκα του




Λίγο έλειψε να καταλήξει στη φυλακή μετά τις αποκαλύψεις του παπαγάλου του για τον εξωσυζυγικό του δεσμό με την υπηρέτρια!

 Ο δεσμός ήρθε στο φως όταν ο παπαγάλος άρχισε να επαναλαμβάνει φράσεις φλερτ μπροστά στη γυναίκα του που δεν είχε ξανακούσει κάτι παρόμοιο για καιρό.


Άρχισε να αναρωτιέται για τη σχέση του άντρα της με την υπηρέτρια στο σπίτι τους στο Κουβέιτ. Έτσι όταν το πουλί άρχισε να παπαγαλίζει ό,τι είχε κρυφακούσει, το πήρε ως αποδεικτικό στοιχείο και πήγε στην αστυνομία.


Η μοιχεία είναι παράνομη στο Κουβέιτ και μπορεί να επιφέρει ακόμα και ποινή φυλάκισης. Αν γίνει αποδεκτό ως στοιχείο, τότε ο άντρας θα μπορούσε να του επιβληθεί βαρύτατη ποινή για την παράνομη σχέση του.


Ευτυχώς για εκείνον, ο παπαγάλος δεν έγινε δεκτός στο δικαστήριο, καθώς δεν μπορούσε να αποδειχτεί ότι το πουλί δεν είχε ακούσει την οικεία συνομιλία στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Δείτε Επίσης

Εδώ γελάμε μέχρι δακρύων (video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.