Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Όλα όσα ξέρουμε για το νέο iPhone




10 χρόνια συμπληρώνει το iPhone και η apple θα γιορτάσει με την κυκλοφορία ενός επετειακού μοντέλου, πληροφορίες για το οποίο έχουν ήδη διαρρεύσει

Το νέο μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί στο αυριανό Apple's launch event, σύμφωνα με τις διαρροές θα ονομάζεται "iPhone X" και θα περιλαμβάνει, νέο λειτουργικό iOS.

Το όνομα του νέου iPhone, δημοσίευσαν δύο ιστοσελίδες, στις οποίες δόθηκε από "ανώνυμη πηγή" και πρόσβαση στο νέο λειτουργικό, όπως αναφέρει το BBC, το οποίο κατάφερε να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Πηγή, μέσα από την apple έδωσε στις δύο ιστοσελίδες (99to5Mac και MacRumors) υπερσυνδέσμους με τον κωδικό για το κατέβασμα του λειτουργικού απευθείας από τους server της εταιρείας, ανέφερε ο blogger Τζον Γκρούμπερ στο ZDNet, προσθέτοντας πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή στην ιστορία της Apple.

To iPhone X, αναμένεται να περιλαμβάνει οθόνη OLED, βελτιωμένη τεχνολογία αφής και ασύρματη φόρτιση. Η οθόνη φαίνεται πως θα αποτελεί το ακριβότερο εξάρτημα του νέου μοντέλου, η τιμή του οποίου αναμένεται να αγγίξει τα 1.000 δολάρια.

Το Home button και η αναγνώριση αποτυπωμάτων πρόκειται να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν από έλεγχο κινήσεων, αναφέρει το Bloomberg, συμπληρώνοντας πως η αναγνώριση αποτυπωμάτων μπορεί να ενσωματωθεί στην οθόνη.

Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με το διεθνές οικονομικό πρακτορείο, θα αναγκάσουν τους χρήστες να "επανεκπαιδευτούν" στην χρήση του iPhone τους.

Τα αποκαλυπτήρια θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω livestreaming, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Πληροφορίες: ZDNet Φωτογραφία:AP Photo/Marcio Jose Sanchez


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.