Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αυξάνονται ραγδαία οι παραγγελίες για κούκλες του σεξ, που μοιάζουν με τις νεκρές συζύγους (video)




Όσο η τεχνολογία προχωράει, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι αλλά και η ίδια η ανθρώπινη παρουσία δεν θα έχουν καμία αξία και τη θέση αυτών θα πάρουν ρομπότ, κούκλες και συσκευές που ικανοποιούν κάθε απαίτηση, χωρίς να ζητούν τίποτα πίσω.


Μέχρι σήμερα, οι άνδρες που έχαναν τις συζύγους τους κατέφευγαν σε επιστήμονες ή και φίλους για παρηγοριά, όμως πλέον πολλοί είναι αυτοί που βιάζονται να τελειώσει η κηδεία, για να αγοράσουν μια κούκλα του σεξ.

Μπορεί να μοιάζει παράλογο και τρομακτικό, όμως σύμφωνα με την εταιρεία True Companion, η οποία εδρεύει στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και ειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων «ρομπότ» του σεξ, η ζήτηση από χήρους για κούκλες που μοιάζουν στις νεκρές συζύγους τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα.


«Σχεδόν το 50% των παραγγελιών για προσαρμοσμένα ρομπότ αφορούν σε μέλη οικογενειών που έχουν φύγει από τη ζωή» είπε στην εφημερίδα Sun o ιδρυτής της εταιρείας Douglas Hines. Εξίσου υψηλό είναι το ποσοστό των πελατών που παραγγέλνουν ρομπότ του σεξ που μοιάζουν με διασημότητες, προσθέτει ο Hines, επισημαίνοντας ότι η τιμή για ένα τέτοιο ρομπότ αγγίζει τις 10.000 δολάρια.

Οι σύζυγοι μπορούν να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες της κούκλας, από το χρώμα μαλλιών, τα μάτια και το χρώμα της επιδερμίδας, μέχρι το στυλ που θα έχουν οι τρίχες στο εφήβαιο. Για τις χήρες, ωστόσο, οι επιλογές στις αντρικές κούκλες είναι πολύ πιο περιορισμένες.


Ένα μεγάλο ποσοστό των χήρων που παραγγέλνουν κούκλες που μοιάζουν στις νεκρές συζύγους του, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα δεν προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις με τα ρομπότ αλλά προσπαθούν να καλύψουν το συναισθηματικό τους κενό μιλώντας τους, χαϊδεύοντάς τα και αγκαλιάζοντάς τα.

Στη συνέχεια, προχωρούν και στη σεξουαλική πράξη, όμως αναφέρουν πως σκοπός δεν είναι αυτό.


«Σχεδόν το 80% της αλληλεπίδρασης είναι κοινωνική, όπως συζητήσεις, συντροφιά μπροστά στην τηλεόραση κ.λπ. Οι σεξουαλικές επαφές καλύπτουν μόλις το 10-20% της αλληλεπίδρασης που έχουν αυτοί οι πελάτες με τα ρομπότ» εξηγεί ο Hines, που πιστεύει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο.


«Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι απλά άνθρωποι που ψάχνουν συντροφιά, ένα τρυφερό άγγιγμα και μια ζεστή αγκαλιά, κάτι που μπορεί να τους προσφέρει η Roxxxy», καταλήγει.









πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.