Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Android O: Επίσημη ονομασία του νέου λειτουργικού στις 21 Αυγούστου;




H Google δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την επίσημη ονομασία της επόμενης έκδοσης του Android. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι το αρχικό γράμμα “Ο”, μιας και θα έρθει να διαδεχτεί το Android Nougat, που αρχικά αποκαλούσαμε Android N.

Οι νέες πληροφορίες του David Ruddock, από το Android Police, λένε πως η Google θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της επίσημης ονομασίας στις 21 Αυγούστου. Ο ίδιος φαίνεται να γνωρίζει το όνομα, αλλά δεν θέλει να μας χαλάσει την έκπληξη.


Στις 2 Αυγούστου να πούμε ότι είναι η μέρα που θα λάβει χώρα η ολική ηλιακή έκλειψη (τουλάχιστον στις ΗΠΑ, που ένα τέτοιο φαινόμενο έχει να συμβεί σχεδόν εδώ και έναν αιώνα). Ο Ruddock λέει πως η Google μαζί με την ανακοίνωση, έχει ετοιμάσει και το ανάλογο θέαμα.


Αν λοιπόν επιλέξει την ημέρα της έκλειψης, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό hint για την ονομασία του Android O.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.