Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Θα πάθετε σοκ: Οικοδόμος βρήκε σπίτι του αυτό το παράξενο πλάσμα (video)




Ένας ζωντανός... εφιάλτης


Θα μπορούσε να είναι πλάσμα βγαλμένο από ταινία τρόμου αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, και βρέθηκε από έναν άνδρα στην Αριζόνα και μάλιστα μέσα στο σπίτι του!


Ονομάζεται αράχνη-καμήλα ή αλλιώς σκορπιός του ανέμου. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε το γιατί. Αυτό το πλάσμα μοιάζει με μισό σκορπιό και με μισή αράχνη αλλά ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα όταν... μεγαλώσει, μπορεί να φάει τρωκτικά, σαύρες ακόμα και πουλιά!


Πάντως το μόνο θετικό είναι πως αυτό το είδος αράχνης που μοιάζει περισσότερο με σκορπιό, δεν είναι δηλητηριώδες ούτε μπορεί να βλάψει ανθρώπους ή μεγαλύτερα ζώα, παρά την τρομακτική του εμφάνιση.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.