Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τι να κάνεις άμα δεν κοιμάσαι λόγω άγχους




Η αϋπνία είναι η σύγχρονη μάστιγα του δυτικού κόσμου. Ταλαιπωρεί εκατομμύρια κόσμου και όταν εμφανίζεται, δείχνει αντοχές στη θεραπεία και θεωρείται από τους πιο ύπουλους εχθρούς της υγείας μας, καθώς συνδέεται με πολλές άλλες ασθένειες.


Αν διαγνωσθείτε με διαταραχές στον ύπνο λόγω άγχους, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα τρικ που προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.


Αφενός θα αποφεύγετε την καφείνη και το αλκοόλ πριν τον ύπνο. Δεύτερον τις σκέψεις που σας απασχολούν και σας αγχώνουν θα τις καταγράφετε σε χαρτί, και αν μπορείτε και σε ηχητικό ντοκουμέντο.Εκτός και από τη πιθανότητα α σκεφτείς κάποια λύση ενώ καταγράφεις τα προβλήματά σου, εκτός τη κόπωσης που προκαλείς στον οργανισμό σου, χωρίς να το ξέρεις προετοιμάζεις το μυαλό σου για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα την επόμενη ημέρα.


Με αυτό τον τρόπο αποσυμπιέζεις τον οργανισμό σου. Ποτε μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες, νούμερα, ημερομηνίες γιατί καταγράφονται ευκολότερα στη μνήμη και θα σε κρατήσουν ξύπνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.