Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτο! Την έστεψαν "Μις Υφήλιος" και μετά... της πήραν το στέμμα γιατί έκαναν λάθος! (video)



Η Μις Κολομβία ίσα που πρόλαβε να χαρεί, πριν της... πάρουν το στέμμα μέσα από τα χέρια και το αποδώσουν στην Μις Φιλιππίνες


Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσαν οι διοργανωτές των καλλιστείων για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» στο Λας Βέγκας. Την πιο κρίσιμη στιγμή της βραδιάς, την ώρα της ανάδειξης της μεγάλης νικήτριας... ανακοίνωσαν λάθος όνομα! 


Φιναλίστ ήταν η Μις Κολομβία και η Μις Φιλιππίνες, που αγκαλιασμένες περίμεναν την ανακοίνωση: Νικήτρια, είπαν οι διοργανωτές, είναι η Μις Κολομβία! 


Η κοπέλα συγκινημένη δέχθηκε το στέμμα, την κορδέλα, αγκαλιές και φιλιά και χαιρετούσε συγκινημένη το κοινό... 


Τότε, ο παρουσιαστής, με μια πολύ δυσοίωνη έκφραση στο πρόσωπό του, είπε πως έχει μια σοβαρή ανακοίνωση να κάνει... Κι αρχίζοντας με συγγνώμες και λάθη, καταλήγει να ανακοινώσει πως η άλλη ήταν η νικήτρια και όχι η Κολομβία! 


Η κάμερα εστιάζει στην Μις Φιλιππίνες, που κι αυτή δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ οι υπόλοιπες δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν, ποια να παρηγορήσουν και ποια να συγχαρούν..




Διαβάστε  ακόμα:

Νέα δεδομένα για την επίδραση του πρωινού στις σχολικές επιδόσεις 


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.