Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Πλούσια πατατοσαλάτα με ποικιλία λαχανικών






Μια πατατοσαλάτα που έχει μεγάλη ποικιλία λαχανικών. Το  αποτέλεσμα του συνδυασμού των υλικών της συνταγής είναι τα πολλά θρεπτικά συστατικά σε ένα πιάτο όλο γεύση.


Υλικά

για τη σαλάτα

500γρ. πατάτες κομμένες κυδωνάτες

80γρ. πιπεριές κόκκινες, ψητές (χωρίς σπόρους κι φλούδες)

80γρ. πιπεριές κίτρινες, ψητές (χωρίς σπόρους και φλούδες)

100γρ. ντομάτες λιαστές

50γρ. ελιές (χωρίς κουκούτσι)

50γρ. κρεμμύδι φρέσκο, κομμένο σε διαγώνιες φέτες

1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας κάπαρη

1 φλιτζάνι φασολάκια, κομμένα 

80ml βινεγκρέτ λεμονιούγια τη βινεγκρέτ λεμονιού

100ml λεμόνι (το χυμό)

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

1 κουτ. γλυκού ζάχαρη

300ml ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τις πατάτες σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, τις σουρώνετε και τις αλατίζετε ενώ είναι ακόμα ζεστές. Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ. Τοποθετείτε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ εκτός από το ελαιόλαδο. Με το μπλέντερ σε λειτουργία προσθέτετε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μόλις κρυώσουν λίγο οι πατάτες τις αναμιγνύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας(τις πιπεριές,τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τα φασολάκια). Περιχύνετε με τη βινεγκρέτ και σερβίρετε τη σαλάτα αμέσως.


Δείτε  ακόμα:

Γκλάμουρ γυναίκες της χρονιάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.