Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Με… συνουσία πληρώνουν τα μαθήματα οδήγησης



Το τελευταίο διάστημα στην Ολλανδία έχει διαπιστωθεί αύξηση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για μαθήματα οδήγησης με αντάλλαγμα… το σεξ και αυτό απασχόλησε το ολλανδικό κοινοβούλιο.


Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ξεκαθάρισε ότι είναι νόμιμη η πρακτική των δασκάλων οδήγησης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αντάλλαγμα το σεξ, αρκεί… οι μαθητές να είναι άνω των 18 ετών.


Όμως, είναι παράνομο να προσφέρει κάποιος σεξ, με αντάλλαγμα ένα μάθημα οδήγησης. Οι υπουργοί Μεταφορών και Δικαιοσύνης αναφέρθηκαν στο θέμα, μετά από ερώτηση στο κοινοβούλιο. Όπως διευκρίνισαν, αν και «μη επιθυμητό», η προσφορά μαθημάτων οδήγησης τα οποία «πληρώνονται» με σεξ, δεν είναι παράνομη.


«Το θέμα δεν αφορά την προσφορά σεξουαλικής δραστηριότητας ως αμοιβή, αλλά την προσφορά μαθημάτων οδήγησης. Είναι σημαντικό η πρωτοβουλία να ανήκει στους δασκάλους οδήγησης και να επικεντρώνονται στην προσφορά ενός μαθήματος, με την πληρωμή να παρέχεται σε σεξουαλική επαφή. Όταν η σεξουαλική δραστηριότητα προσφέρεται ως πληρωμή, τότε αυτό είναι πορνεία», ανέφερε η επιστολή των δύο υπουργών.


Διαβάστε  ακόμα:

Δέκα ψέματα που όλες οι γυναίκες έχουν πει

πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.