Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Γιατί χαίρονται οι Αλβανοί και χαμογελούν σαν τέρας




Γράψε λάθος. Εγώ έγραψα λάθος μάλλον λίγες βδομάδες πριν το θάνατο με αφορμή άλλες αγριότητες Αλβανών, κατέληγα στο φταίμε εμείς που τους κάναμε ανθρώπους. Εννοούσα φυσικά το ότι μας ήλθαν σαν θηρία απ το παρανοϊκό καθεστώς Χότζα και χάρισε στη δουλειά και τα σπιτικά που βρήκαν εδώ γίνανε και πάλι άνθρωποι, με την μεταφορική έννοια του λόγου. 

Πώς λέμε «αχ έκανα ένα ντους κι ένιωσα πάλι άνθρωπος»; Όποιοι θέλουν το παρεξηγούν φυσικά σαν ρατσισμό, το μόνο εύκολο. Για να τους διευκολύνω το παίρνω πίσω!!! Τζάμπα ξοδευτήκαμε... Όσα και να τους δώσαμε δεν βγάλανε από πάνω τους τον ανθελληνισμό και την κτηνωδία όπως φαίνεται πάλι με τη δολοφονία του Έλληνα πατριώτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα, και την συστηματική προσβολή μνήμης νεκρού εκ μέρους των αλβανικών αρχών που βασανίζουν ακόμη και τους δόλιους γονείς του. Κι όλα αυτά σε μια φάση που η γελοία κυβέρνηση Τσίπρα έκανε ανοίγματα στην Αλβανία όπως και με τα Σκοπιά. Τρομάρα της. Σημειώστε ότι Έλληνες υπουργοί ήταν εκεί την ώρα της σφαγής αλλά δεν είδαν και δεν άκουσαν...



Γράψε λάθος... Το μόνο που καταφέραμε ανεχόμενοι τις διώξεις των Βορειοηπειρωτών απ' το καθεστώς Ραμα, αλλά και την....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.