Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Άγριο έγκλημα: Έσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε




Σοκ προκαλεί η τραγική είδηση που έρχεται από την Ινδία. Ένας άνδρας κατακρεούργησε τη μητέρα του επειδή δεν του έφτιαξε το αγαπημένο του φαγητό.


Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του όπου διέμεναν θύμα και δράστης, αναφέρει η Daily Mail.


Ήταν Κυριακή όταν ο 45χρονος Bejjam Kishore αγόρασε κοτόπουλο για να το φτιάξει με κάρυ η μητέρα του Bejjam Mariamma. Κάποια στιγμή, κι ενώ είχε πει στην 80χρονη να του ετοιμάσει το γεύμα, βγήκε από το σπίτι για να πάει να πιει. Γυρνώντας διαπίστωσε πως το φαγητό δεν ήταν έτοιμο. Τότε, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει και να μαχαιρώνει τη μητέρα του.


Η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο.


Οι φωνές της 80χρονης σήκωσαν στο «πόδι» τη γειτονιά, με κατοίκους της περιοχής να καλούν την Αστυνομία.


Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετά τη δολοφονία εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.