Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Θα δακρύσετε: Είναι ανάπηρος αλλά συνόδευσε όρθιος την κόρη του στον γάμο της. Δείτε τις απίστευτες εικόνες





Ο Βρετανός Chris Palmer διεγνώσθη με καρκίνο το 2012 κι από τότε είναι καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα.

 Ο 58χρονος άντρας και πατέρας της 28χρονης Heather είχε πάντα ένα όνειρο, να συνοδεύσει την κόρη του νύφη στην εκκλησία. Οι γιατροί τού είχαν πει ότι δεν θα περπατήσει ξανά και έτσι δεν πίστευε ποτέ ότι η επιθυμία του αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.


Η μεγάλη μέρα για την κόρη του έφτασε αφού θα παντρευόταν με τον καλό της στο Ντέρμπι στην κεντρική Αγγλία. Η νεαρή κοπέλα, που εργάζεται στην Rolls Royce, ήθελε να βοηθήσει τον πατέρα της να πραγματοποιήσει το όνειρό του και ζήτησε την βοήθεια της εταιρείας Rex Bionics που κατασκευάζει βιονικές στολές. Το προσωπικό της εταιρείας έδωσε δωρεάν μία βιονική στολή αξίας 117.000 ευρώ στον 58χρονο άντρα και, όπως δήλωσε η κόρη του, το προσωπικό τον εκπαίδευσε πώς να χρησιμοποιήσει την στολή.


Στον γάμο της 28χρονης κόρης του ο ανάπηρος άντρας κατόρθωσε αυτό που πάντα ονειρευόταν… να συνόδευσε όρθιος την κόρη του στην εκκλησία και να την παραδώσει στον γαμπρό. «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι ο μπαμπάς μου μπόρεσε να με συνοδεύσει στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στην θέση του πατέρα μου και δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό (η βιονική στολή) και θέλω να ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα που νόμιζαν ότι είναι αδύνατα γι' αυτούς», δήλωσε ενθουσιασμένη για τον πατέρα της η 28χρονη Heather Palmer.



Δείτε Επίσης

                          Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.