Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Αστυνομία: Η μητέρα άφησε τη Μαρία στο δάσος




Βεβαρυμένο ψυχολογικό παρελθόν της μητέρας

"Η μητέρα άφησε τη μικρή Μαρία στο δάσος", ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ μέσα από τη συχνότητα του ANT1, επικαλούμενος πηγές που προέρχονται από την αστυνομία.


Πρόκειται για μία εκδοχή της υπόθεσης, η οποία ακούγεται για πρώτη φορά. 


Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν απελευθερώσει τους γονείς μέχρι αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό ότι παρατηρείται κλιμάκωση του ερευνητικού ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν κατά σειρά αρκετές διαφορετικές υπηρεσίες του αστυνομικού σώματος. 


"Αυτό που περιγράφουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι ότι η γυναίκα φέρει ένα διαταραγμένο ψυχολογικά παρελθόν", σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.