Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Διεμφυλικός άντρας γέννησε κοριτσάκι





Ο διεμφυλικός Henry Steinn, έγινε θέμα στα μίντια της χώρας του, της Ισλανδίας, όταν πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο νεαρός, είχε μείνει έγκυος λίγο καιρό αφότου άρχισε να ζει σαν άντρας ενώ ανακάλυψε την εγκυμοσύνη μόλις μερικές εβδομάδες πριν αρχίσει να λαμβάνει τεστοστερόνη. 


Ο Steinn γέννησε με καισαρική τομή στη γενέτειρά του, στις 13 Απριλίου και όπως αναφέρει, σκοπεύει να θηλάσει την κόρη του για όσο χρειαστεί.


"Ήμουν στη φάση των συμβουλευτικών συνεδριών, ζούσα ήδη σαν άντρας και σε ένα με δύο μήνες θα ξεκινούσα τις τεστοστερόνες, όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος", λέει ο 19χρονος.


Όπως δήλωσε, αποφάσισε να αναβάλλει τη λήψη αντρικών ορμονών αλλά συνέχισε να ζει ως άντρας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όπως ανέφερε, έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος αλλά "δεν έπρεπε να προσπεράσω την ευκαιρία του να αποκτήσω το δικό μου παιδί".




Δείτε Επίσης

Έρευνα – φωτιά για τις Ελληνίδες άπιστες και χωρίς τύψεις…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.