Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους οι δύο άνδρες από το Μεσολόγγι (video)




Το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου

Βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους οι δύο άνδρες στην Πεντάλοφο Μεσολογγίου. Το όχημα ήταν αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου.


Οι δύο άνδρες 35 και 40 ετών διασκέδαζαν το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.


Αρχικά για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατόπιν ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.


Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο ποταμό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής..







Διαβάστε  ακόμα:

Το quiz που βγάζει μάτια παγκοσμίως



πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.