Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αποκάλυψη: Οι Τζιχαντιστές ανακοίνωσαν τον επόμενο στόχο τους. Θα επιτεθούν στην...




Η εκτέλεση των 47 ανθρώπων που η Σαουδική Αραβία χαρακτήρισε τρομοκράτες, μεταξύ των οποίων και ο σιίτης κληρικός Νιμρ αλ Νιμρ, δεν έφερε το Ριάν αντιμέτωπο μόνο με το Ιράν.


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους απειλούν τώρα να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία για να καταστρέψουν τις φυλακές όπου κρατούνται ομοϊδεάτες τους.


Το ISIS ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (06.01.2016) ότι θα καταστρέψει τις φυλακές της Σαουδικής Αραβίας στις οποίες κρατούνται τζιχαντιστές μετά την εκτέλεση το περασμένο Σάββατο 47 ανθρώπων, οι 43 από τους οποίους είχαν καταδικαστεί με την κατηγορία ότι ήταν μαχητές της Αλ Κάιντα.


Σε άρθρο της που αναρτήθηκε σε περιοδικό στο Ίντερνετ, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει συγκεκριμένα τις φυλακές Αλ Χάιρ και Ταρφίγια όπου κρατούνται πολλοί μαχητές της Αλ Κάιντα αλλά και του ISIS.


Τον Ιούλιο ένας υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους έχασε τη ζωή του κατά την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εναντίον σημείου ελέγχου που βρίσκεται έξω από την φυλακή Χάιρ κοντά στο Ριάντ.


Διαβάστε  ακόμα:

Η εκδίκηση του ενοικιαστή που έχει γίνει viral

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.