Τι μπορείτε να κάνετε με το μπαγιάτικο ψωμί
Έξυπνες και γευστικές λύσεις
Αν δεν θέλετε να πετάξετε το μπαγιάτικο ψωμί υπάρχει ένας έυκολος, οικονομικός και γευστικός τρόπος για να το αξιοποιήσετε.
Κόψτε το ψωμί από την προηγούμενη σε φέτες και μετά σε κυβάκια, να είναι περίπου 3 φλυτζάνια.
Αφήστε τα να στεγνώσουν.
Λιώστε 3-4 σκελίδες σκόρδο και αναμείξτε καλά με περίπου 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ρίξτε το μείγμα στα κυβάκια και ανακατέψτε πολύ καλά, να πάει παντού και αλατίστε τα.
Ψήστε τα κρουτόν σε δυνατό φούρνο, 200 βαθμούς για λίγα λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα.
Χρησιμοποιήστε τα κρουτόν σε σαλάτες και σούπες.
Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να βάλετε αντί για το σκόρδο, τριμένο τυρί (παρμεζάνα ή γραβιέρα), ρίγανη, κρεμμύδι κ.α.
Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!
Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου