Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Το κλάμα του ελέφαντα μπρος στη σφαγή -Γροθιά στο στομάχι η διαφήμιση της WWF (video)




H χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF μόλις κυκλοφόρησε και θα σας κάνει να δακρύσετε. 


Οι ελέφαντες κυνηγιούνται ανελέητα: ως και 30.000 ελέφαντες σφαγιάζονται κάθε χρόνο στην Αφρική για τους χαυλιόδοντές τους. 


Υπολογίζεται ότι τη δεκαετία 1930-1940 υπήρχαν περίπου 3-5 εκατομμύρια ελέφαντες στην Αφρική, σήμερα όμως οι αριθμοί τους έχουν μειωθεί σε 470.000–690.000. Αντίστοιχα οι ασιατικοί ελέφαντες δεν ξεπερνούν τους 32.900.


H ζωή του ελέφαντα είναι γεγονός ότι απειλείται. Αυτό το σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF, η οποία τονίζει με τον πιο τρυφερό και λυπηρό τρόπο τις καταστροφικές συνέπειες του παράνομου εμπορίου άγριων ζώων.


Δείτε τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF που συγκλονίζει  ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.