Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 7




Ποιες είναι οι προβλέψεις των αναλυτών για τη νέα συσκευή της Apple.


O αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo δημοσίευσε νέα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο iPhone 7. Mάλιστα, ο ίδιος πιστεύει ότι η νέα συσκευή της Apple θα έχει ένα σημαντικό επανασχεδιασμό, με ένα νέο περίβλημα φτιαγμένο από γυαλί αντί του αλουμινίου που είναι κατασκευασμένα τα iPhone SE και 6S.


Το iPhone του 2017 ακόμη θα διαθέτει οθόνη AMOLED, η οποία θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα και χρώματα στην ανάλυση του κινητού.


Ο Kuo, επιπλέον, προβλέπει ότι το νέο iPhone θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών, μικρότερη από αυτή του iPhone 6S Plus, ενώ θα ξεκλειδώνει με την αναγνώριση προσώπου ή της ίριδας του εκάστοτε χρήστη και θα περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση.


Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η νέα συσκευή της τεχνολογικής εταιρείας θα διαφέρει κατά πολύ από τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα. Εάν τελικώς η Apple επανασχεδιάσει εξ ολοκλήρου το νέο iPhone, τίθεται το μεγάλο ερώτημα του πότε θα το κυκλοφορήσει στην αγορά.




Δείτε Επίσης

Το μπλουζάκι που «μιλάει» όλες τις γλώσσες του κόσμου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.