Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Θρίλερ τη νύκτα στην κυρα Παναγιά Αλόννησου τούρκικο πολεμικό πλοίο Έπεσε στα βράχια...




Σύμφωνα με πληροφορίες  το τουρκικό αντιτορπιλικό Hasan Paşa περίπου στης 2 η ώρα σήμερα και ενώ για άγνωστο λόγο βρισκόταν στα νερά των βορείων Σποράδων έπεσε στο νησί της κυρα Παναγιάς κοντά στον  Άγιο Πέτρο στα νότια του νησιού το ελληνικό πολεμικό βρίσκετε στην περιοχή και πλοία του λιμενικού θα σας ενημερώνουμε συνεχώς


H Κυρά Παναγία ή Πελαγονήσι είναι το μεγαλύτερο από τα ερημονήσια των Βορείων Σποράδων. Βρίσκεται βορειοανατολικά της Αλοννήσου σε μικρή απόσταση από αυτή. Η έκταση του νησιού είναι 25 τ.χλμ.. Ο πληθυσμός του νησιού σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 10 κάτοικοι. Το νησί είναι ιδιοκτησία της μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους. Υπάρχει και στο νησί μοναστήρι στο οποίο οφείλει και το όνομά του. Διαμένει συνήθως ένας μοναχός. Το νησί βρίσκεται στο θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου και είναι ένα από τα καταφύγια της μεσογειακής φώκιας. Το υψηλότερο σημείο του νησιού είναι 299μ.

Πηγή

Έρχονται μέτρα 6,8 δις! Ποιοι θα τα πληρώσουν;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.