Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο καιρός σήμερα




Νεφώσεις σε μεγάλο μέρος της Ανατολικής και Νότιας Ελλάδας και από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές περιμένουμε το Σάββατο 1/12/2018.


Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ομίχλες, ενώ σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας να επικρατεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 και τοπικά 11 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -3 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 και τοπικά 16 στη Δυτική Ελλάδα, από -2 έως 13 στο Βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από τα βορειοανατολικά έως 5 με 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα στραφούν σταδιακά σε νοτιάδες έως και 5 μποφόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.