Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Πώς γίνεται αυτό; Έφτιαξαν καταρράκτη 100 μέτρων πάνω σε ουρανοξύστη!




Στην πόλη Guiyang, πρωτεύουσα της επαρχίας Guizhou στη νοτιοδυτική πλευρά της Κίνας, δεσπόζει αγέρωχος ένας υπερσύγχρονος ουρανοξύστης, τον οποίο η κατασκευαστική εταιρεία Guizhou Ludiya θέλησε να στολίσει και να δροσίσει με έναν... καταρράκτη. Ή μάλλον, με τον ψηλότερο καταρράκτη που έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως από ανθρώπινα χέρια. 

Το τρεχούμενο και ανακυκλώσιμο νερό πέφτει από τα 100 μέτρα, ενώ για να γίνει αυτό απαιτούνται 4 μεγάλες αντλίες αλλά και μία αρκετά κοστοβόρα κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 100 δολάρια ανά ώρα. Η δημιουργία του καταρράκτη δεν ήταν εύκολη, αφού αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα.


Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι εντυπωσιακό και μπορείς να το θαυμάσεις στις παρακάτω φωτογραφίες:















πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.